Mastvlaggen bedrukken

Voordelig en snel mastvlaggen laten drukken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Verkrijgbaar in diverse formaten en materiaalsoorten. Wij bedrukken de mastvlaggen met jouw ontwerp. Wij gebruiken hierbij uitsluitend UV- en waterbestendige inkten.

Topkwaliteit mastvlaggen bedrukt met jouw ontwerp
Keuze uit diverse formaten
Gedrukt op duurzaam vlaggenmateriaal, nauwkeurig afgewerkt
Upload eenvoudig je ontwerp of gebruik de gratis online designer
Verkrijgbaar vanaf 1 exemplaar

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mastvlaggen bedrukken
Vanaf € 8,08 Normale prijs € 1.000,00
SKU
eu-mv

Mastvlaggen met eigen ontwerp bedrukken.

Mastvlaggen wapperen vrij aan de mast en trekken hiermee de aandacht van voorbijgangers. Mastvlaggen zie je dan ook nog steeds terug op bedrijventerreinen, woonboulevards en evenementen. Ook veel scholen en horecagelegenheden maken gebruik van mastvlaggen als aankleding van hun pand.

Full color of Zeefdruk Mastvlaggen.

Wij kunnen mastvlaggen middels digitaaldruk (full color) of zeefdruk (PMS kleuren) voorzien van jouw ontwerp. Bij digitaaldruk kan de mastvlag in vrijwel iedere kleur worden gedrukt, ideaal als er bijvoorbeeld aan fotografische afbeelding in je ontwerp zit. Full color mastvlaggen zijn al vanaf 1 exemplaar te bestellen.

Zeefdruk mastvlaggen bedrukken wij met kleuren uit het PMS Pantone systeem. Deze vlaggen zijn vanaf 5 stuks te bestellen. Online kun je mastvlaggen bestellen waarbij het ontwerp uit maximaal 4 PMS kleuren bestaat. Neem contact met ons op indien je meer PMS kleuren in jouw ontwerp hebt verwerkt.

Verschillen tussen digitaaldruk en zeefdruk.

- Bij digitaaldruk is de doordruk ongeveer 95 procent, bij zeefdruk is de doordruk 100 procent.

- Bij digitaaldruk drukken wij full color, bij zeefdruk met volle PMS kleuren.

- Digitaaldruk mastvlaggen kan je al vanaf 1 exemplaar bestellen, zeefdruk mastvlaggen kan je vanaf 5 stuks bestellen.

Kwaliteit van de Mastvlaggen.

Wij maken de mastvlaggen van topkwaliteit 115 grams polyester, mayadoek of 160 grams spun polyester. Alle vlaggen worden omgezoomd en dubbel gestikt voor extra stevigheid. De levensduur van de mastvlag is afhankelijk van de weersomstandigheden. Door uitsluitend te werken met de beste materialen en afwerkingen kunnen wij ervoor zorgen dat de levensduur zo lang mogelijk is. Wij gebruikwen uitsluitend UV-bestendige en milieuvriendelijke inkten om je ontwerp op de vlag te drukken. Door te werken met de modernste machines kunnen wij haarscherpe prints met heldere kleuren realiseren

STEL JE PRODUCT SAMEN