Vragen? Bel +31(0)88 52 52 100

Banners & Doeken

Wilt u een banner of doek bedrukken of bestellen? Signdirect bedrukt doekmateriaal voordelig met uw ontwerp.

Online doeken laten bedrukken

Bij Signdirect heeft u keuze uit diverse type doekmateriaal. U kan bij ons terecht het bedrukken van onder andere spandoeken, bouwhekdoeken en textieldoeken. Verder bieden wij diverse totaaloplossingen zoals stijlvolle spandoekframes, stretchframes en gevelbanners. Lever uw eigen ontwerp aan of maak gebruik van onze online designer

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

Spandoek bestellen

Spandoeken zijn ideaal te gebruiken als reclamemiddel of aankondiging. Communicereer uw boodschap via een spandoek tijdens beurzen, verjaardagen of evenementen. Bestel bij Signdirect uw spandoek voorzien van full color opdruk. Maak uw keuze uit diverse spandoekmaterialen en geef het gewenste formaat aan. Afhankelijk van de toepassing die u voor ogen hebt kan u de afwerking bepalen. Alle standaard afwerkingsmogelijkheden zijn inbegrepen in de prijs. Spandoeken zijn al te bestellen vanaf 1 exemplaar!

Wanneer u spandoeken bestelt kan u een keuze maken qua levertijd. Heeft uw bestelling geen haast? Dan kunnen wij de spandoek extra voordelig aanbieden. Heeft u het spandoek sneller nodig? Geen probleem! U ziet in het bestelproces welke mogelijkheden er zijn.

Gratis hulp bij ontwerp

Het voordeel van een spandoek is dat u het volledig naar eigen wens kan invullen. Foto’s, tekst of allebei; het kan allemaal. Ook wanneer u niet zoveel verstand heeft van ontwerpen, is deze klus zeker niet onmogelijk. Maar voor de mensen die hulp wensen, is dit ook zeker mogelijk. Wij bieden u graag, en gratis, hulp bij het ontwerpen en realiseren van uw spandoek. Door onze online designer te raadplegen, wordt het ontwerpen van uw eigen spandoek een gemakkelijke klus.

Spandoekframe

Kiest u voor een spandoek van Signdirect, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Een prachtig spandoek met full color print en inclusief alle benodigde afwerkingsmogelijkheden. U kunt zelf kiezen of u wel of geen frame om uw spandoek heen wilt. Een frame zorgt voor meer stevigheid en is ideaal wanneer u normaal geen  plek heeft om uw spandoek op te hangen. Met een spandoekframe blijft het spandoek langer mooi en is het minder gevoelig voor slecht weer. De spandoekframes van Signdirect worden altijd geleverd met de benodigde spanners en koppelstukken.